Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu, după meciul naţionalei cu Bosnia: Rezultat promiţător / Despre o eventuală schimbare a selecţionerului: Ce să facă, să o ia de la capăt altul?

Mircea Lucescu

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, luni seară, că rezultatul naţionalei României în meciul cu Bosnia este unul promiţător. El a subliniat că totuşi Liga Naţiunilor nu este o competiţie “atât de importantă” şi a exclus varianta înlocuirii selecţionerului: “Ce să facă, să o ia de la capăt altul?”.

“Au nevoie de rezultate să prindă curaj. Până la 1-0 se vedea că echipa avea nevoie de gol. După gol şi-au dat drumul la joc, au avut încredere mai multă. Totuşi nu e o competiţie atât de importantă. Această competiţie este folosită pentru jucătorii tineri şi formarea pentru Campionatul European şi Cupa Mondială. Ce să facă, să o ia de la capăt altul? E un rezultat promiţător. Dincolo de toate, echipa naţională are nevoie de rezultate”, a spus Lucescu preluat de news.ro

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.