Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu e aproape de revenirea la Galatasaray: Mesaj către antrenorul Igor Tudor

Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu

Șefii lui Galatasaray speră ca Mircea Lucescu, 72 de ani, să-l și tempereze pe antrenorul croat, Igor Tudor: "Caracterul dificil al acestuia a creat în trecut numeroase probleme de comunicare".

Mircea Lucescu nu i-a dat încă un răspuns Galatei în privința postului de director sportiv propus de conducerea clubului. Dar a transmis deja un mesaj pozitiv prin intermediul lui Can Topsakal, trimisul special al președintelui Dursun Ozbek, cu care s-a întreținut la București. "În ceea ce-l privește pe Igor Tudor, e un tehnician tânăr și ambițios. A avut un start de sezon nefericit, însă cred că putem îndrepta situația împreună", le-ar fi spus Luce turcilor, potrivit cotidianului Fotomac, citează gsp.ro.

Citește și: Hagi își trimite un jucător în Grecia: Contract pe 3 ani

Românul a precizat totodată că nu se pune problema să antreneze echipa, "ceea ce a constituit o mare ușurare pentru fostul internațional croat", scrie același Fotomac. Ziar ce susține că pentru șefii Galatei e foarte important și ca Lucescu "să-l mai tempereze pe Tudor. Caracterul dificil al acestuia a creat în trecut numeroase probleme de comunicare. Și în cadrul echipei, și în relația cu presa".

"Mă voi înțelege sigur cu Lucescu. Suntem amândoi din Balcani. O să am multe lucruri de învățat de la un maestru ca el", a spus Igor Tudor, antrenorul lui Galatasaray.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.