Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu îi răspunde lui Anghel Iordănescu, după ce acesta a afirmat că este o prostie propunerea lui Marco Rossi ca selecţioner

DigiSport
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu i-a răspuns lui Anghel Iordănescu, după ce acesta a afirmat că este o prostie propunerea lui Marco Rossi, actualul selecţioner al Ungariei, ca selecţioner al României, potrivit news.ro.

"Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie. Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit (n.r - întrebat de reacţia lui Anghel Iordănescu). Acum urmează cantonamentul, la început doar cu jucătorii tineri, să văd ce valoarea au. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Şahtior", a spus Lucescu, miercuri, pe aeroport, informează digisport.ro.

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu consideră drept o prostie afirmaţia altui fost selecţioner, Mircea Lucescu, care a spus că şi l-ar dori pe Marco Rossi, antrenorul Ungariei, la naţionala României. Rossi a fost elevul lui Lucescu la Brescia, la începutul anilor 90.

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

Întrebat la Digi Sport cum comentează "speranţa" lui Mircea Lucescu, ca echipa României să fie antrenată de italianul Marco Rossi, Iordănescu a răspuns: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Şi chiar nu mă aşteptam la el să facă o asemenea afirmaţie. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reuşi să facă cu naţionala... Cum poate să garanteze că va reuşi ce a făcut acolo? Şi a mai fost o greşeală atunci când a fost adus Daum. Şi cred că a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o federaţia la momentul respectiv. În primul rând, nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmaţie decât din punct de vedere al relaţiei pe care o are cu respectivul selecţioner. Deocamdată, eu cred că fotbalul românesc are nevoie, cel puţin încă o perioadă, de un selecţioner valoros, cu experienţă, dar român, care cunoaşte foarte bine competiţia noastră internă, jucătorii noştri, specificul, tradiţia, care a fost implicat şi a avut performanţe în fotbalul românesc. Ştiu că o să fie interpretată afirmaţia mea acum, dar nu care cumva să se înţeleagă că nu-l susţin pe Mirel Radoi sau că cer schimbarea lui Mirel Rădoi. Nu cred că este o soluţie Rossi, cum nu a fost o soluţie Daum şi a fost o mare greşeală. Am pierdut mai mult de un an şi jumătate cu mister Daum, care ne-a promis că atacă şi când are mingea şi când nu o are. Probabil ataca el".

Iordănescu i-a enumerat ca posibili selecţioneri ai României pe Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Cosmin Olăroiu.

"Faptul că ne permitem să ţinem antrenori de valoare pe tuşă, zic eu că este prea mult, că nu este firesc, că nu este normal",a adăugat el.

Iordănescu a recaţionat astfel după ce Mircea Lucescu a declarat că l-ar dori pe Rossi cândva la naţional României.

"Mi-ar plăcea să-l văd într-o zi la naţionala României", a spus Lucescu, întrebat fiind ce părere are de selecţionerul Ungariei.

În vârstă de 56 de ani, Rossi, fost fundaş la formaţii ca Brescia, Sampdoria, Eintracht Frankfurt, Piacenza, printre altele, are o experienţă de antrenor la nivel de echipe mici în Italia. În Ungaria, el a condus pe Honved Budapesta, iar în Slovacia pe Dunajska Streda, înainte de a prelua naţionala Ungariei, în iunie 2018, în locul belgianului Georges Leekens. Rossi a reuşit să califice naţionala din ţara vecină la Euro-2020 din Liga Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.