Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, reacții după înfrângerea Rapidului în fața celor de la Petrolul

playtech.ro
lucescu iordanescu

Mircea Lucescu, fost antrenor al echipei Rapid, este convins că giuleştenii nu meritau să piardă în această seară. El crede că Rapid are puterea să renască, scrie news.ro.

„De la început s-a văzut că Petrolul este o echipă care ştie mai bine ce să facă pe teren. Mi se pare un scor nereal faţă de ceea ce s-a petrecut pe teren. La Rapid este presiunea foarte mare, iar la ei sunt jucători care nu s-au adaptat. Se vede asta. Jocul Petrolului a fost mult mai combinativ şi pe poartă. Rapidul nu merita să piardă. Campionatul e lung, echipa îşi poate reveni, important este ca suporterii să fie alături de ei. Suporterii ar trebui să înţeleagă că au un antrenor foarte bun, cu experienţă în campionatul românesc. Două autogoluri şi asemenea ghinion este incredibil!”, a declarat Mircea Lucescu după înfrângerea cu 2-0 a Rapidului, duminică, în Giuleşti, cu Petrolul Ploieşti.

Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei Rapid, a constatat că există multe probleme în jocul giuleştenilor şi că echipa trece printr-o criză.

„Rezultatul e parcă nedrept, prea dur pentru Rapid, dacă ţinem cont de numărul de situaţii care le-au avut. Petrolul a primit două cadouri şi pleacă cu trei puncte de pe Giuleşti. Sunt multe probeme în jocul Rapidului, nu e bine dacă din trei mecuri acasă nu ai nici o victorie.

Bergodi este deja sub presiune! Lumea nu mai are răbdare. Giuleştina îşi doreşte prea tare să câştige campionatul şi Bergodi este în momentul de faţă într-o mare criză de joc şi de identitate”, a declarat Anghel Iordănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.