Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Marian, Robert Turcescu, Emilia Șercan, REACȚII VIRULENTE la acuzațiile ministrului MAI

evz.ro
mircea marian

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a acuzat mai mulți jurnaliști că au instigat pe Facebook oamenii să iasă în stradă și că au făcut ca presiunea ce exista deja în societate să fie și mai mare. Printre persoanele pe care le-a numit s-au aflat: Mircea Marian, Emilia Șercan, Andrei Gheorghe, Cătălin Tolontan, Ovidiu Vanghele, dar și politicienii Nicușor Dan și Robert Turcescu.

Ministrul de Interne, declarații de ULTIMĂ ORĂ. Jurnalişti şi politicieni, consideraţi vinovaţi

Însă reacțiile acestora nu au ezitat să apară. Robert Turcescu, dar și Mircea Marian o informează pe Carmen Dan că vor ieși în continuare în stradă, în timp ce jurnalista Emilia Șercan consideră că includerea sa și a lui Ovidiu Vanghele „pe lista celor care au promovat protestele” i se pare „o forma de intimidare si chiar presiune” și îi cere public ministrului MAI atât explicații, cât și scuze. De asemenea, Ovidiu Vanghele spune că vrea să o dea în judecată.

„Diseara voi fi in strada, doamna Carmen Dan. Voi fi in strada pentru ca dincolo de a fi om politic sau formator de opinie sint cetatean al acestei tari. Si vreau ca Romania sa fie condusa de oameni responsabili si in mod transparent. Respect rezultatul scrutinului din 11 decembrie, sint revoltat insa vazind ce guvern a rezultat dupa acest scrutin. PSD are si oameni care inteleg mizeria facuta de Dragnea si Iordache. Acesti oameni demisioneaza deja din Guvern sau chiar din PSD. 
Doamna Carmen Dan, nu ma sperie faptul ca m-ati pus pe "lista neagra" pe care ati intocmit-o. Cumva, va inteleg: nu puteti mai mult. Adica nu va lasa Dragnea sa faceti mai mult, asta vreau sa zic. Dar va anunt ca puteti mai putin. Adica mai e putin si veti pleca din acest guvern al rusinii nationale!”, a scris Robert Turcescu

Mircea Marian: „Stimată doamnă secretară Carmen Dan, vă informez că și diseară voi ieși în stradă, deși sunt obosit și mă cam doare spinarea - o operație mai veche. Și îi îndemn pe toți bucureștenii să facă la fel. Vă sun să vă spun unde staționez”

Emilia Șercan: „Includerea mea si a lui Ovidiu Vanghele de catre doamna ministru Carmen Dan pe lista celor care au promovat protestele mi se pare o forma de intimidare si chiar presiune. Eu si Ovidiu Vanghele suntem jurnalistii de investigatie care am scris despre Gabriel Oprea si Petre Toba, ultimii doi ministri de Interne, dar si despre mai multe institutii din cadrul sau din subordinea Ministerului de Interne. Personal, am doua procese in desfasurare cu Ministerul de Interne si Academia de Politie, iar includerea mea pe acea lista o percep, cu atat mai mult, ca o forma de presiune publica. Ii cer public doamnei ministru Carmen Dan atat explicatii, cat si scuze pentru aceasta forma de intimidare a presei.”

Ovidiu Vanghele: „In calitate de "formator de opinie" sau de "personalitate" (insist pe ghilimele!), va rog din nou, din suflet va rog, sa veniti diseara la Guvern, cat mai multi. Sa vada ca nu ne lasam calcati in picioare si furati ca-n Evul Mediu. Cu atat mai putin de astia, care nu leaga doua vorbe nici cu o sfoara.

In calitate de jurnalist, pot sa-nteleg ca MAI stie ca ieri am dat niste zeci/sute de telefoane pentru ca mesajul ca e groasa sa ajunga la influencerii aia BIG si, prin ei, la publicul lor, pentru a-i chema si pe ei langa noi in Piata. Iar asta, desi nu ma surprinde, ma cam enerveaza! Ascultati infractorii, nu pe mine. Pierdeti timpu' pe banii mei.

In calitate de cetatean, ma consult cu prietenii juristi sa vad daca am temei legal sa-i produc ministrului de Interne niste consecinte juridice. S-o dau in judecata, adica, pe-ntelesu' dansei.

Inca ceva, in calitate de om care a mai citit una-alta despre manipulare: slab, doamna ministru, slab! Alaturarea aia a tuturor cu publicarea de adrese si numere de telefon, insinuarea ca "am instigat", ciorba jurnalisti-politicieni, toate astea sint vechi, doamna.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.