Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, declarații de ULTIMĂ ORĂ. Jurnalişti şi politicieni, consideraţi vinovaţi

Ziarul Liber in Teleorman
carmen daniela dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit primele explicații după incidentele de miercuri seară din Piața Victoriei și în același timp a identificat implicarea unor personalități publice pentru susținerea acestor proteste în stradă.

„În seara de 31 ianuarie, în Piața Victoriei din Capitală și în alte 32 de județe din țară s-au desfășurat acțiuni de protest la care au participat peste 45 de mii de persoane din care aproximativ 20 de mii de manifestanți au ieșit în București. Acestea s-au desfășurat în general în mod pașnic, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Ieri, în data de 1 februarie, acțiunile de protest au fost promovate prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe pagina „Corupția ucide” prin evenimente sub titulatura: „Nu, legii grațierii și amnistiei”. Cu această ocazie, am observat implicarea unor personalități publice, formatori de opinie sau membri ai unor formațiuni politice pentru susținerea acestor proteste în stradă. Vă pot da și câteva exemple: Mircea Marian, Ovidiu Vanghele, Robert Turcescu, Emilia Șercan, Lucian Mândruță, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Cătălin Tolontan sau Andrei Gheorghe.”

Mai mult, ea s-a plâns că unii dintre ei au postat pe Facebook adresele de domiciliu și numerele de telefon ale membrilor Guvernului și chiar și ea personal a avut telefonul blocat din cauza nenumăratelor apeluri primite.

În opinia sa, postările de pe Facebook ale acestora nu au făcut decât să agraveze o situație care oricum era tensionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.