Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Miclea, fost ministru al Educației: Iohannis este un tâmpit! Un dobitoc! Vai de viața lui!/ UPDATE: Fostul ministru susține că declarațiile nu îi aparțin

romaniatv.net
Mircea Miclea

UPDATE: România TV prezintă dovada audio:

UPDATE: Fostul ministru a declarat ulterior pentru Edupedu că declarațiile nu îi aparțin și că totul e o însăilare de declarații:

“Să fie foarte clar: nu am dat niciodată un interviu în exclusivitate la România TV, deci nici aceste declarații nu le-am dat la România TV. ‘Interviul’ este o însăilare de înregistrări on the record și off the record pe care probabil le-au găsit pe internet și care au fost scoase din context. Regret că s-a ajuns la o astfel de interpretare”, a declarat pentru Edupedu.ro fostul ministru al Educației Mircea Miclea, referitor la declarațiile care i-au fost atribuite de RTV.

_

Fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, susține că afimația președintelui Klaus Iohannis despre ”generația pierdută de elevi” este o tâmpenie, iar președintele este ”un dobitoc, vai de viața lui”.

Citește și: Cozmin Gușă, date din sondajele interne ale PSD și PNL, pentru Capitală: Firea a luat un avans considerabil

"E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni", a afirmat Mircea Miclea, intr-un interviu pentru România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.