Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Negulescu, fostul procuror DNA care le-a făcut dosare celor mai mari nume din PSD, face o analiză: 'Se vor cufunda în istoria neagră a uitării'

napocanews.ro
Mircea Negulescu

De numele lui Mircea Negulescu se leagă unele dintre cele mai răsunătoare dosare din istoria DNA! Fostul procuror din unitatea de elită de la Ploiești face, pentru STIRIPESURSE.RO, o analiză a ceea ce s-a întâmplat cu PSD, după eșecul uriaș de la alegerile europarlamentare.

”Cu toate ca pestele de la cap se impute intotdeauna se curata de la coada, aceasta regula e valabila si pentru PSD un partid cu foarte multi membri si sipatizanti onorabili si de buna credinta care au pierdut calea din cauza unor lideri precum Liviu Dragnea.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’

PSD a ratat privilegiul de a fi liderul social democratiei, liderul oamenilor simpli, normali care muncesc din greu pentru o bucata de paine adusa acasa copiilor lor.

PSD a ingropat conceptul de social democratie subjugand partidul unor interese ale unor “ baroni locali “ care nu duc lipsa de absolut nimic, ba mai mult, traiesc un stil de viata opulent.

Citește și: Rareș Bogdan, precizare de ultimă oră: Nu e adevărat!

PSD a dat dovada ca isi ignora electoratul, oamenii simpli, de buna credinta, care sperau intr-o viata decenta, normala, de bun simt.

Nu poti sa te erijezi in reprezentantul oamenilor simplii, de buna credinta, muncitori, patrioti si tu sa faci afaceri cu statul, cu administratiile publice locale, pe multe miliarde de euro ( Belina, Tel Drum, Asesoft) si lista poate continua.

Citește și: Ipoteza care dinamitează scena politică: Traian Băsescu sau Victor Ponta, premier!

Oamenii simpli si normali au dat dovada ca le pasa ca au inteles ca votul lor conteaza.

Sper ca PSD sa revina in matca social democratiei, sa reprezinte oamenii de buna credinta, care au nevoie de sprijin.

Cred ca este ultima lor sansa, dupa care se vor cufunda in istoria neagra a uitarii.”, e părerea lui Mircea Negulescu.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.