Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu, bătut în public: A ajuns la spital

mircea oprean

Mircea Oprea, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu, a fost bătut, joi seara, în curtea Universității Politehnice, acolo unde este profesor. El a fost transportat la spital.

Conform Antena 3, Oprean a fost bătut cu bestialitate de către doi tineri, în curtea Universității, fără ca aceștia să fie prinși, din informațiile de până acum. Profesorul Oprean a fost transportat la spital, el având răni pe față, unde ar fi fost tăiat. El e internat la Spitalul Municipal.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

”Am fost victima unei lucrături!”, a spus Oprean pentru Antena 3. Acesta a fost audiat la spital de către polițiști. Incidentul vine la doar câteva zile după ce Oprean a spus, tot la Antena 3, că Traian Băsescu a fost colaborator al fostei Securități, iar fostul președinte a anunțat că îl va da în judecată. Oprean a anunțat, după emisiunea de la Antena 3 în care a făcut afirmațiile despre Băsescu, că a fost amenințat cu bătaia.

”Am chemat poliția pentru că s-a întâmplat în curtea Universității. Eu am aflat abia pe la 1 noaptea. Am vorbit, aseară, cu el, prin mesaje,, am vorbit și azi, prin telefon. Avem camere video, dar acolo unde avea mașina parcată nu avem. A reușit să se blocheze în mașină, a sunat la 112 și a venit SMURD-ul în 5 minute.”, a spus Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.