Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic, dorit în Belgia: ar putea prelua formația Charleroi - presă

Facebook.com
Mircea Rednic

Mircea Rednic (57 de ani) ar fi la un pas să preia un nou club, după despărţirea de Dinamo. Antrenorul care a fost înlăturat de pe banca tehnică a bucureştenilor va pleca în următoarele zile în Belgia, anunţă site-ul sport.ro, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Din câte se pare, una din posibilele variante ale ”Puriului” este Charleroi. Rednic a mai fost văzut la un meci al formaţiei amintite. În urmă cu o lună, a luat parte la confruntarea cu echipa lui Ladislau Boloni, Antwerp. Dacă toate informaţiile se adeveresc, un anunţ oficial ar putea să fie făcut la începutul săptămânii viitoare, dar acest lucru se va realiza doar dacă tehnicianul cade la un acord cu oamenii din conducerea echipei.

Antrenorul a rămas liber de contract la finalul sezonului 2018-2019, deşi îşi plănuise următorul sezon cu Dinamo. Chiar dacă nu a calificat echipa în play-off, Rednic îşi construise lotul pentru a intra în primele şase echipe ale României în actualul sezon. Doar că planurile conducerii au fost altele, iar tehnicianul a fost eliberat din funcţie, în locul său venind Eugen Neagoe, plecat şi el între timp. Totuşi, Rednic este gata să revină în fotbal, iar viitoarea sa destinaţie poate fi Belgia. Conform Hln.be, antrenorul român a asistat la partida din Belgia dintre Charleroi şi Antwerp la invitaţia unor prieteni, cărora le-a transmis că este pregătit pentru a patra aventură în Belgia.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

2 titluri în România a cucerit Rednic, cu Rapid, în 2003, şi cu Dinamo, în 2007. Antrenorul a mai câştigat o Cupă a României cu Rapid, în 2002, două Supercupe cu Rapid, în 2002 şi 2003, dar şi o Cupă a Azerbaijanului, în 2011, cu Xazar Lankaran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.