Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic a anunțatcă ar fi dispus să antreneze echipa națională a României

Facebook.com
Mircea Rednic

Mircea Rednic a anunțat, marți, că ar fi dispus să antreneze echipa națională a României chiar și pentru meciurile din Liga Națiunilor. Rednic spune că, din cauza relației sale precare cu Federația Română de Fotbal, este improbabil să i se propună să meargă la echipa națională, potrivit Mediafax.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

”Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile astea din barajul Ligii Națiunilor. Văd că se vorbește că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aș angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte d-astea pe termen lung. Înțeleg că sunt pe listele făcute de presă, dar, cum spuneam, nu cred că va fi cazul să discute cei de la FRF cu mine. Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF. Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face”, a declarat Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul antrenor dinamovist a spus că se află în discuții avansate în vederea semnării unui contract cu o echipă de club, dar că, dacă i s-ar propune să antreneze echipa națională, nu ar ezita nicio clipă: ”Acum sunt chiar în tratative avansate, să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.