Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic dezvăluie ce i-a spus lui Rotariu ca să-l convingă să meargă la Mouscron: 'Bă, nu ți-e rușine?'

Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a transferat joi pe Dorin Rotariu de la FC Brugge la Mouscron și explică cum l-a convins pe jucător să vină la echipa sa, deși a fost dorit și de Ladislau Boloni la Antwerp. "Roti și-a dorit să vină aici, m-am bazat foarte mult pe cuvântul lui. Cei de la Brugge au fost și ei de acord, mai ales că el a lucrat cu mine. Au acceptat imediat să-l împrumute aici. Știam că îl vrea și Boloni la Antwerp. Suntem doi români și încercăm să ne lucrăm unul pe celălalt.

Cu două zile înainte să înceapă campionatul, Loți mi-a luat cel mai bun apărător, cu 300.000 de euro. Noi pe Rotariu l-am luat gratis și nu plătim nimic, pentru că Brugge îi plătește contractul. E 1-1 la jucători luați, dar financiar e 3-0 pentru noi", a declarat Mircea Rednic la TV Digi Sport.

"Singura chestie care m-a deranjat a fost când m-a sunat și mi-a zis: «Mircea, cred că luăm un jucător de la tine. Cum e?». I-am zis: «Bă, nu ți-e rușine, adică, vezi-Doamne, tu nu știai. Ți l-a făcut așa, cadou, s-a băgat D'Onofrio și l-a luat el, că îl cunoaște bine pe Dino». N-am avut ce să facem, pentru că avea clauză în contract, de 300.000 de euro. Au plătit-o și l-au luat. Eu nu l-am sunat, chiar mi-a fost teamă (n.r. după transferul lui Rotariu)", a mai spus Mircea Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.