Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic este nemulțumit de situația lui Tade: 'Pe el l-am controlat la inimă, dar el trebuia controlat mai jos. Să vedem dacă e fotbalist'

digisport.ro
Gregory Tade

Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt, în care a vorbit şi despre situaţia lui Gregory Tade. Antrenorul a precizat că, pe lângă probleme de ordin medical, atacantul are şi probleme de ordin fotbalistic, scrie Mediafax.

Tade a fost trimis în Turcia pentru a face mai multe investigaţii medicale. Are o leziune de menisc, din pricina căreia nu a apucat să evolueze în tricoul ”câinilor”. Deşi a fost adus ca un salvator, Rednic pare că şi-a pierdut răbdarea în aşteptarea acestuia. Spune că se gândeşte doar la fotbaliştii apţi de joc. ”Pe el l-am controlat la inimă, dar el trebuia controlat mai jos. Să vedem dacă e fotbalist. Vă place mult de Tade, văd că mă tot întrebaţă de el: ”Tade, Tade!”. Dacă vă place de el, îl puteţi lua acasă. Hai să vorbim de fotbaliştii care joacă”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

Citește și: Peste 450 de sportivi vor participa la Campionatul European al Cluburilor la Judo

Tade se va trata la Acibadem, la o clinică unde Dinamo îşi trimite jucătorii cu probleme. Robert Moldoveanu a fost supus unei operaţii acolo, după ce suferise o ruptură a ligamentului încrucişat a piciorului stâng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.