Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic își va prelungi contractul cu Mouscron

Mircea Rednic

Antrenorul român Mircea Rednic își va prelungi contractul cu echipa belgiană de fotbal Excel Mouscron, de care este legat până la sfârșitul acestui sezon, scrie site-ul walfoot.be.

După ce Mouscron a obținut licența să joace și în sezonul viitor în prima divizie, Rednic este tot mai aproape să-și prelungească înțelegerea, însă dorește să primească asigurări din partea șefilor clubului. "Da, doresc mult să rămân aici, la Mouscron", a declarat Rednic într-o conferință de presă înaintea meciului de miercuri cu Eupen, din penultima etapă a așa-numitului play-off II al campionatului Belgiei.

"Conducerea știe asta, dar știe și că nu vreau s-o fac în orice condiții", a spus Rednic, care a discutat marți cu Paul Allaert, directorul sportiv interimar. "Sunt doar niște discuții. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimele două meciuri. Vreau însă să continui aici", a adăugat el, conform Agerpres.

Dacă-și va prelungi contractul, se pune întrebarea dacă Rednic va profita de plecarea foștilor directori sportivi Juri Selak și Humberto Paiva, pentru a îndeplini rolul de manager după modelul englez. "Am îndeplinit deja acest rol la Dinamo, cu nu puțin succes. Ne-am calificat în cupele europene, am adus jucători tineri pe care i-am vândut apoi pentru mai multe milioane", a spus tehnicianul.

Potrivit site-ului citat, Rednic a stabilit deja o strategie de transferuri, diferită de cea adoptată în ultimele sezoane de tandemul Selak-Paiva. "Am nevoie de fotbaliști care să se simtă legați de Mouscron", a explicat Rednic, printre ai cărui elevi se numără fundașul român Cristian Manea și atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, fost la Pandurii și FC Botoșani. "Eu nu înțeleg cum de niște jucători nu vorbesc deloc franceza, când sunt aici de doi ani. Suporterii sunt exigenți și așteaptă ca șefii clubului să fixeze ștacheta mai sus în materie de ambiții sportive. Dacă ei reușesc asta, sunt convins că putem realiza niște surprize. Evoluăm în condiții bune", a continuat el.

"Dacă eu voi prelungi, va trebui ca lotul să aibă un plus la capitolul calitate. Nu avem mulți jucători capabili să facă diferența în atac. Trebuie de asemenea să întărim sectorul defensiv", a precizat Rednic.  Potrivit cotidianului La Derniere Heure, aura lui Rednic i-ar putea convinge pe unii jucători să semneze cu Mouscron. Echipa este acum pe locul 4 în Grupa B din play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.