Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic îl propune pe Dan Nistor la națională

Mircea Rednic

Dinamo a câştigat cu 2-0 primul meci din play-out, vineri, contra Dunării Călăraşi,scor 2-0. Dan Nistor şi Mattia Montini au marcat, în "Ştefan cel Mare", potrivit mediafax.

Despre partida câştigată în faţa Dunării Călăraşi, tehnicianul lui Dinamo a declarat: "Am reuşit să câştigăm şi nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru acest lucru. Ei au avut o posesie bună până la 20 de metri, prea multe ocazii nu au avut. Nistor este un jucător pe care nimeni nu-l vede și care cred că trebuie să fie la echipa naţională. Am cedat repriza a doua terenul, dar ei nu au fost periculoşi. Pe contraatac, puteam marca al doilea gol mult mai devreme. Mi-am dorit foarte mult să începem play-out-ul cu victorie. Culmea e că azi, Dunărea a jucat mult mai bine decât la acel meci de 0-0."

Fotbalistul pe care Rednic simte că echipa naţională ar trebui să se bazeze este liniștit de tehnicianul său: ”Nistor trebuie să treacă peste toate. Nici mie nu-mi convine că suntem aici. Şi ei au o parte din vină, nu doar antrenorii sau conducătorii. Ne pregătim pentru sezonul viitor. El trebuie să se antreneze, nu doar el, ci în general, jucătorii”, a spus Mircea Rednic la Telekom Sport.

Portarul Parfait Mandanda a lăsat o bună impresie la prima sa apariţie în Ştefan cel Mare. Mircea Rednic speră că va putea să-l păstreze şi din sezonul viitor la Dinamo: ”Mă bucur că a venit Mandanda. Dacă o să-i placă aici, poate o să rămână, mai ales că e şi prieten cu "Bizonul"(n. red. - Harlem Gnohere, jucătorul lui FCSB). Rednic nu schimbă nimic, abia i-am adus, ce să mai schimb?!”, a mai spus antrenorul bucureștenilor în interviul acordat Telekom Sport după Dinamo-Dunărea 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.