Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic își duce echipa cu trenul la Sf Gheorghe și acuză starea drumurilor - E o bătaie de joc

Mircea Rednic

Dinamo a ales să facă deplasarea până la Braşov cu trenul şi să continue drumul până la Sf, Gheorghe cu autocarul, din cauza traficului aglomerat pe DN1. Antrenorul Mircea Rednic a spus că drumul cu maşina este o “bătaie de joc”.

“Şi eu voi pleca cu trenul cu băieţii, întotdeauna fac deplasarea cu ei. Este mult mai lejer, în 30 de ani nu suntem în stare să facem o autostradă de câteva sute de kilometri, îţi baţi joc de oameni să stai 7 ore în trafic. Nici nu îmi aducă aminte de când nu am mai mers cu trenul în România, de la Hunedoara mergeam numai cu trenul, rar cu maşina. Va fi mult mai lejer, nici stresul nu e acelaşi. Eu prefer să mergem cu trenul decât să stăm în autocar 7 ore. Pot să îmi fac şi antrenamentul, deşi nu ştiu care este situaţia acolo. Nu ne e frică de gripă, ne pune măşti, ne dăm cu spirt şi ne spălăm de 10 ori pe mâini până ajungem acolo. Eu nu sunt superstiţios, vom merge cu trenul atunci când e nevoie şi acum este foarte indicat să mergem cu trenul, ţinând cont de situaţia care este pe Valea Prahovei. Şi pentru băieţi este mult mai relaxant, pentru că în trei ore suntem acolo”, a declarat Mircea Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Legat de lot, Rednic a spus că nu are probleme, de miercuri alăturându-se echipei şi atacantul Athanasios Papazoglou, chiar dacă nu va avea drept de joc: “Legat de lot, e adevărat că Jordan Mustoe şi Rachid nu s-au antrenat, dar astăzi vor intra în programul echipei. Deci nu sunt probleme, Papazoglou va intra şi el în program, s-a antrenat ieri cu echipa şi va fi în lotul pentru meciul cu Sepsi. Situaţia lui Alexander Christovao nu este clară, să vedem cum e cu etapele de suspendare pentru că am înţeles că erau doar pentru Polonia. Acum ne ocupăm să vedem dacă reuşim ca suspendarea de 8 etape să fie mai mică sau chiar să nu fie. Săptămâna viitoare cred că vom afla, ştiam că nu ne bazăm pe el o perioadă. E un jucător bun care mie îmi place şi am profitat. La 2.000 (n.r. – euro pe lună, salariu) nu cred că este o gaură mult prea mare în bugetul nostru. Mai prinde câteva etape şi în sezonul ăsta, e jucător bun, ştiam de situaţia lui şi nu e niciun risc că l-am luat acum pentru că avem trei atacanţi în lot”.

Referitor la partida de sâmbătă, cu Sepsi Sf, Gheorghe, Rednic a spus că Dinamo are nevoie de alte patru victorii pentru a mai conta în lupta pentru play-off.

“Băieţii sunt bine după victorie, le-a făcut bine această victorie. Pe noi ne interesează meciul de sâmbătă care este foarte important pentru noi, e bine să avem continuitate. Am analizat adversarul, dar nu după meciul pe care l-au avut la Voluntari, pentru că ei au demonstrat ca au o echipă bună, bine organizată, cu jucători care pot face diferenţa. Neagoe este foarte exigent, ştie să îşi pregătească echipa şi meciurile pe care le-au avut acasă le-au câştigat. Ei vor aborda meciul altfel decât au făcut-o la ultimul meci, suntem conştienţi că ne va aştepta un meci foarte greu. E şi un interes foarte mare în jurul acestei partide. La noi lucrurile sunt clare, nu avem o altă soluţie dacă vrem să mai sperăm la un loc în play-off. Important este ca noi să câştigăm cele patru meciuri care ne-au rămas, şi cel cu Sepsi este cel mai greu”, a mai spus antrenorul dinamovist.

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu e sigur că Sepsi va arăta cu totul altfel, decât la partida din etapa trecută, cu FC Voluntari: “Cu siguranţă Sepsi va arăta total diferit faţă de partida pe care au avut-o la Voluntari. Sunt convins că vor fi mult mai motivaţi pentru că joacă împotriva noastră. Am văzut că s-au făcut unele remarce referitoare la arbitraj, dar trebuie să înţeleagă că Dinamo nu a fost avantajată de-a lungul acestui campionat având în vedere poziţia în clasament. Dacă eram avantajaţi eram mult mai sus. Nu cred că am marcat vreun gol din penalti sau ofsaid. Eu cred că şi noi am fost dezavantajaţi de multe ori şi nu am făcut tam-tam pe acest lucru”.

Partida Sepsi Sf. Ghdeorghe – Dinamo, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.