Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic: Mi-aş fi dorit să mai am un jucător ca Gnohere

Mircea Rednic

Harlem Gnohere (31 de ani) este varianta a doua la FCSB, iar în ultimul timp s-a speculat că ar putea pleca. Într-o conferinţă de presă organizată joi, Mircea Rednic a recunoscut că l-ar vrea pe atacant la Dinamo, dar suma cerută de Gigi Becali, 6 milioane de euro, este una prea mare.

Pe lângă acest aspect, ”Puriul” apreciază că fanii nu l-ar putea accepta pe Gnohere. După ce a trădat şi a ales să meargă la rivală, aceştia nu-l mai vor în tricoul ”câinilor”. "E un jucător foarte bun, oricând mi-aş dori un jucător ca ”Bizonul”, dar nu se mai poate. Din moment ce el a plecat acolo, nu cred că se mai poate întoarce la Dinamo, nici suporterii nu l-ar accepta. Iar cele 5-6 milioane de euro, sunt vis pentru Gigi”, a declarat Rednic la conferinţa de presă, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Situaţia lui Gnohere la FCSB este un regretabilă. Performanţele din sezonul trecut şi din acest sezon, când a tras echipa după el, au fost prea repede uitate. După două goluri în Liga 1, Ioan Hora i-a luat imediat locul: ”E golgheterul lor, dar din moment ce nu joacă nu ştiu cine o să mai ofere 4-5 milioane cum vrea patronul echipei. Ştiu că în momentul în care nu joacă şi nu simte că ai încredere în el sunt probleme. Aici, la noi, el a făcut două sezoane foarte bune. Şi la Steaua a făcut un sezon foarte bun. Acum eu nu ştiu ce interese sunt acolo, v-am zis că mi-aş fi dorit să mai am un jucător ca el”.

În ultima zi de transferuri, Gnohere a fost la un pas să plece în China. Becali recunoştea că a primit ofertă, dar nu era dispus să îi dea drumul fără o sumă consistentă. ”Am dat hârtii de 6 milioane de euro în China, acum aştept răspunsul, să vedem”, spunea Becali pentru DigiSport.

Gnohere a făcut trecerea de la Dinamo la FCSB în vara lui 2017, pentru 250.000 de euro

Cifrele lui Gnohere la Dinamo: 59 de meciuri, 24 de goluri şi 8 asisturi

Cifrele lui Gnohere la FCSB: 85 de meciuri, 41 de goluri şi 3 asisturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.