Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic: 'Rămân sigur la Dinamo, nu depinde de calificarea în play-off sau de play-out'

Mircea Rednic

Mircea Rednic a semnat pe doi ani cu Dinamo, în urmă cu aproape o lună, şi nu se gândeşte să plece din Ştefan cel Mare, chiar dacă echipa ratează play-off-ul pentru al doilea sezon la rând.

Deşi Dinamo e doar pe locul 12, cu 12 puncte, Rednic crede că va duce echipa pentru prima dată în play-off, de la schimbarea sistemului competiţional: "Rămân sigur la Dinamo, nu depinde de calificarea în play-off sau de play-out. Dar eu sunt convins că vom prinde play-off-ul. De Craiova ne despart acum 10 puncte, Craiova care e pe locul 2. Deci nu e imposibil.

Pentru că trebuie să recunoaştem că nu avem o echipă care să defileze în campionat, sunt 2-3 echipe. Una câştigă acum, cealaltă pierde. Acum a legat şi Craiova două victorii, însă a avut şi probleme înainte. Dar noi, dacă ne uităm în jos, ameţim, mai bine ne uităm în sus", a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă de azi, scrie mediafax.ro.

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo pentru al 4-lea mandat de antrenor. A mai condus clubul bucureştean în perioadele 2006-2007, 2008-2009 şi 2015-2016. După ultima experienţă, declara că nu va mai lucra niciodată cu Ionuţ Negoiţă, dar se pare că oferta omului de afaceri l-a făcut să se răzgândească. După câteva zile de negocieri în care s-au discutat aspecte contractuale, ”Puriul” a fost convins, în cele din urmă, să revină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.