Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic: 'Sper să recuperăm cu Clinceni punctele pierdute cu Viitorul'

Facebook.com
Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal Politehnica Iaşi, Mircea Rednic, speră ca formaţia din Copou să recupereze, în partida cu Academica Clinceni, punctele pierdute cu Viitorul Constanţa în etapa trecută, scor 1-1, potrivit Agerpres.

"Cu Clinceni ne aşteaptă un meci greu şi sper că punctele pe care le-am pierdut cu Viitorul să le recuperăm. Sper să ne apropiem de celelalte echipe care sunt acum în faţa noastră. O să mergem să jucăm la victorie, clar. Dacă vom avea aceeaşi atitudine din meciul cu Viitorul mai mult ca sigur vom aveam o victorie în meciul cu Clinceni", a declarat Rednic pentru canalul de YouTube al clubului.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Tehnicianul consideră ultimele patru partide din acest sezon vor fi capitale pentru formaţia sa: "Ultimele patru etape sunt decisive. Eu sunt încrezător pentru felul în care am jucat cu Viitorul. Alte echipe au luat câte 5, câte 3, câte 2, noi avem meciuri jucate cu Viitorul de la egal la egal. Diferenţa a făcut-o poate greşelile noastre, lipsa noastră de omogenitate şi de experienţă".

Partida Academica Clinceni - Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 11-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.