Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada dă cărțile pe față despre Victor Ponta: Cum joacă premierul în ultimul an de mandat

ponta

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului și actual consilier al premierul, a afirmat că Victor Ponta va rămâne premier până în decembrie 2016.

„Victor Ponta va rezista și acesta este punctul meu de vedere personal- ținând cont că nu mai sunt purtător de cuvânt al Guvernului, dar fac parte din echipa guvernamentală în continuare – va rezista până la momentul în care i se termină mandatul în noiembrie- decembrie 2016 când vor fi viitoarele alegeri parlamentare”, a spus el.

Citește și: BOMBA pe care o pregătește Victor Ponta: Mărește salariile cu 25% la toți bugetarii acum

Palada a trecut şi în revistă câteva argumente pentru a-şi susţine punctul de vedere. „ Pe de o parte, pentru că are o performanță guvernamentală foarte bună, orice ar zice detractorii lui, își face treaba cum trebuie. Dincolo de componentele personale de comunicare că unii îl detestă, alții nu-l suferă. Datorită faptului că Opoziția și-a dovedit neputința de mai multe ori. Și trei la mână și principalul lucru vorbind în termeni de real politik, datorită faptului că avem o coaliție guvernamentală parlamentară cât se poate de funcțională, de stabilă. Acesta este singurul lucru care contează până la urmă. Mă rog, mai este un lucru care contează: faptul că președintele nu îl poate demite. Exact cum s-a întâmplat între Tăriceanu și Băsescu la vremea respectivă. Băsescu ar fi dat zile de la el ca să-l demită pe Tăriceanu, dar nu putea conform prerogativelor constituționale.Este foarte probabil că nici acum președintelui Iohannis nu îi convine această situație și vrea să aibă premierul său și guvernul meu, cum a spus de mai multe ori, dar Constituția îl împiedică”, a spus Palada.

Citește și: Familia Băsescu dă o lovitură dură Antena 3: Câți bani pierde televiziunea

Chiar dacă Liviu Dragnea a anunțat că Victor Ponta va lua o pauză în politică după ce nu va mai fi premier, Palada are altă părere.

”Eu îi dau un viitor politic pentru că este o persoană, în primul şi în primul rând, profesionistă din punct de vedere politic, este o persoană de bună credinţă şi este o persoană tânără. Nu are 60 de ani. Băsescu are un viitor politic în continuare, chiar dacă şi-a erodat puternic rezervorul de credibilitate.

Citește și: Se lucrează la DEMITEREA șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

Victor Ponta este o persoană cu viitor politic pentru faptul că a făcut lucruri pentru ţara asta, pentru faptul că e tânăr, pentru faptul că e priceput politic şi încă nu i-a trecut vremea. S-ar putea ca în următorii unu, doi ani de zile, chiar el a declarat: domn`le singurul lucru pe care vreau să îl fac după ce se termină guvernarea este să am timp cu familia mea şi să mă odihnesc un pic. Pentru că ritmul este infernal. În asemenea situaţie cum este el în momentul de faţă ritmul este drăcesc, secundele contează. Cum se întâmplă şi cu preşedintele.”, a spus Palada la B1 TV.

Citește și: Detalii din DIVORȚUL ANULUI în România: M-a înșelat cu o maseuză, se ducea cu femei în excursii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.