Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada, dezvăluiri din SONDAJE: avem o SURPRIZĂ mare în București, 'pufoșilor'

palada

Sociologul Mirel Palada a analizat mai multe sondaje și le transmite ”pufoșilor” neîncrezători în studiile sociologice că vom avea parte o mare surpriză în București. Palada susține că independentul Dumitru Pelican conduce bătălia la Sectorul 2 și va câștiga alegerile.

”Pufosii mei, talibanii mei obiectivi, trairistii mei care uriti PSD-ul si traiti cu poza lu' Macovei si a lu' Basescu sub perna,

Va mai aduceti aminte in 2008 cind toti injurati sondajele ca sint false si mincinoase si nu e posibil in nici un caz, dar IN NICI UN CAZ sa iasa Piedone primar la Sectorul 4? Ce e prostia asta? De ce mintiti poporul cu sondajele otravite?

Pe urma Piedone a cistigat si toti ati uitat, de maniera convenabila, ca sondajele au avut dreptate. Intr-o saptamina toata lumea era ferm convinsa ca stia de cind lumea si pamintul ca Piedone va cistiga.

Ce va mai face placere sa injurati sondajele. Sa le condamnati. Sa aratati cu degetul una sau doua situatii in care sondajele nu au dat ordinea corecta. Dar uitati al dracului de repede cu cita incrincenare ati refuzat rezultate care pe urma s-au dovedit corecte. Uitati, pufosilor. Memoria selectiva.

La fel se va intimpla si de data asta. Dumitru Pelican in 2016 in Sectorul 2 este ce era Piedone in 2008 in Sectorul 4. Va fi un val de simpatie pentru un independent popular, care nu intra in calapodul scortzos al politicianului de bimblioteca, telectual ce stie sa pronunte corect Kierkegaard, dar nu stie sa treaca strada de unul singur, daramite sa gestioneze ditamai magaoaia institutionala.

Nimeni nu crede ca Dumitru Pelican va castiga alegerile, pina luni, cind va veti trezi ca Dumitru Pelican a castigat alegerile. Si pe urma veti uita ca sondajele au avut dreptate, chiar daca voi n-ati avut incredere in ele.

Deja sint din ce in ce mai multe sondaje care spun ca Dumitru Pelican e pe primul loc acolo. Nu doar nenorocitii de kaghebisti de la Sociopol, ci si patriotii obiectivi de la IRES. Tocmai a aparut un asemenea sondaj, din cele de calibrare pentru exit pollul de duminica ce va fi facut de IRES pentru Digi 24. Si Pelican conduce. Toata lumea e disperata. Nimeni nu crede. Dar Pelican conduce.

Dragii mei,

De-abia astept sa va aud cum veti recunoaste de maniera obiectiva si anti-pesedista ca sondajele au avut dreptate.

N-o s-o faceti. Stiu eu ca n-o s-o faceti. Voi sinteti vocali doar cind injurati si cind dati cu lichide corporale, nu atunci cind trebuie sa recunoasteti ca ati gresit.

Pina atunci, Dumitru Pelican cistiga alegerile. Indiferent daca va convine voua, dragii mei obiectivi plini de principii, sau nu. Indiferent daca credeti in sondaje sau nu. Indiferent daca injurati sondajele sau nu.

Ce va mai place sa fiti naivi. Si ticalosi. Si rai”, scrie Mirel Palada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.