Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada, plângere la Consiliul Audiovizualului: 'Sper din tot sufletul ca CNA să nu fie ca alții, pentru unii mumă, pentru alții ciumă'

palada

Mirel Palada a anunțat pe pagina sa de Facebook că a depus o sesizare la CNA împotriva unei emisiune a postului de televiziune B1 TV. Decizie vine la două săptămâni de la incidentul cu Mihai Goțiu, când Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR chiar în pauza publicitară a emisiunii ”Talk B1”.

"Zilele trecute, Palada a sesizat la CNA emisiunea de la B1 TV, pe motiv de moderatori și de gestionare a limbajului invitaților: moderatoarea a tolerat și chiar încurajat prin non-intervenție insultele.

Citește și: Premierul Ungariei, discurs în maghiară la Cluj: 'Aceste comunităţi să răzbească pe teritoriul pe care s-au născut şi pe care trăiesc'

Tot zilele trecute, Goțiu a sesizat și el la CNA una din emisiunile de la Antena 3, tot pe motiv de moderatori, privind felul în care aceștia au gestionat știrile despre el.

Sper din tot sufletul ca CNA să nu fie ca alții, pentru unii mumă, pentru alții ciumă, și să evalueze cu aceeași măsură ambele solicitări.

Radu Herjeu, sper să citiți ambele sesizări cu aceiași ochi și cu aceeași minte și să le evaluați prin prisma acelorași valori.", a scris Mirel Palada pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.