Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi a ajuns în cantonamentul echipei naționale U23 din Spania

mirel radoi

Tricolorii Under 23 pregătesc Jocurile Olimpice în Spania, acolo unde, pe 5 iunie, aceștia au pierdut la limită cu Mexic, 0-1, iar pe 8 iunie vor întâlni Australia. Selecționerul Mirel Rădoi a ajuns luni după-amiază în cantonament. Înainte de sosirea lui Nicolae Dică a prefațat meciul cu Australia.

Nicolae Dică, cel care l-a suplinit pe Mirel Rădoi, în perioada în care acesta a condus Naționala de seniori în meciurile amicale cu Georgia și Anglia, a declarat cu o zi înainte de meciul cu Australia că prin acest stadiu de pregătire conducerea tehnică a naționalei olimpice și-a propus ca jucătorii din lot să aibă o perioadă de vacanță mai scurtă, dar și să vadă dacă jucătorii noi dacă pot face față la meciurile internaționale, la un nivel mai mare. De asemenea, Nicolae Dică și-a dorit să vadă cum răspund la cerințele echipei tehnice jucătorii pe care doresc să îi ducă la olimpiadă.

„Faptul că la reunirea pentru Jocurile Olimpice marea majoritate a jucătorilor vor fi în vacanță o vom compensa cu perioada de pregătire dinainte de turneul olimpic. Vom avea 3 săptămâni de pregătire și probabil vom mai avea și unul sau două meciuri amicale.”, a explicat Dică felul în care conducerea echipei va administra perioada de pauză a jucătorilor.

„Mulți dintre jucătorii cu care am venit la acest stagiu de pregătire nu fac parte din lotul pentru olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri la care eu m-am gândit pentru campania următoare, iar cine va fi antrenor la echipa națională de tineret să știe că acești jucători au fost în vederile mele.”, a mai declarat Dică, referindu-se la componența lotului deplasat la Marbella.

Comentând problemele avute cu echipele care nu doresc să își lase jucătorii la lot, Dică a mai afirmat: „Era mult mai bine dacă meciurile de la Jocurile Olimpice începeau acum și nu peste 6 săptămâni. În primul rând pentru că puteam să avem orice jucători ne doream, pentru că în această perioadă echipele de club din România au vacanță sau vor fi în perioada de pregătire și nu au acele perioade cu meciuri în cupele europene, având ca scop accederea în grupe.”

„Sper să obținem o victorie în meciul cu Australia. Am spus și după meciul cu Mexic că băieții au avut o atitudine foarte bună. Sunt mulțumit cu acest lucru. Îmi doresc să facem mai mult pe faza ofensivă, în ultimii 25 de metri.”, a mai spus Dică, în concluzie a declarațiilor făcute înainte de confruntarea cu Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.