Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi nu demisionează și are susținerea FRF să continue ca selecționer al naționalei

Evz.ro
Mirel Rădoi

Selecţionerul Mirel Rădoi va rămâne la conducerea echipei naţionale, a declarat, sâmbătă, la Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

"Se bucură de suţinerea federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională. Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut", a spus Vochin, potrivit news.ro.

Citește și: Marius Șumudică ar putea fi următorul selecționer al României. Antrenorul așteaptă telefonul de la FRF: 'În minutul 1 aș semna'

La Digi Sport, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a confirmat că Rădoi este susţinut în continuare de federaţie. “Nu a fost vorba de dorinţa sa de a pleca. A fost mai mult decât corect, acceptă orice fel de hotărâre a FRF pentru binele echipei naţionale. Acceptă orice. Asta a fost sinteza. Concluzia este că îl susţinem în continuare la echipa naţională. Întotdeauna se fac analize asupra a ceea ce se întâmplă. Este o regulă obişnuită în cadrul federaţiei. În următoarea perioadă Mirel şi colaboratorii lui trebuie să-şi facă lor o analiză şi discutăm, să încercăm să se repare tot ce s-a stricat”, a afirmat Stoichiţă.

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri în trei minute, în finalul jocului.

După meci, Mirel Rădoi a declarat că se gândeşte să plece de la naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.