Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova schimbă banca tehnică înainte de meciul decisiv din Conference League: Mirel Rădoi este noul antrenor al echipei

Evz.ro
Mirel Rădoi

Fostul selecţioner Mirel Rădoi a preluat, marţi, conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el fiind prezentat oficial într-o conferinţă de presă, anunță news.ro.

“Nu o să auziţi cuvinte măreţe de la mine, pentru că sunt venit să muncesc în primul rând, să rezolvăm problemele care sunt. Dacă n-ar fi fost probleme n-aş fi fost în faţa dumneavoastră şi probabil Balint ar fi rămas. Nu putem să promitem ceva ce nu putem avea în mână. Performanţele nu pot fi făcute decât dacă luăm fiecare meci în parte. Cel mai important meci pentru noi este meciul de joi. Pot să spun că este un vis împlinit. Mi-am dorit din momentul în care am început să antrenez că aş vrea la unele cluburi. N-aş vrea să se speculeze că partea financiară ar conta mai mult sau mai puţin. Condiţiile sunt altele şi au fost acceptate şi de o parte şi de cealaltă”, a declarat Rădoi.

“Nu mai aveam răbdare să stau acasă. Sunt nerăbdător să încep această muncă zi de zi”, a adăugat el.

Rădoi îi succede la gruparea olteană lui Laszlo Balint, de care Universitatea Craiova s-a despărţit în urmă cu câteva ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.