Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21, explică de ce a refuzat să se întoarcă în țară înpreună cu jucătorii

Evz.ro
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionale U21 care a ajuns până în semifinalele Campionatul European din 2019, a explicat de ce nu s-a întors alături de jucătorii săi în ţară, potrivit Mediafax.

Câteva sute de suporteri i-au aşteptat pe jucătorii de la naţionala U21 a României pe Aeroportul Henri Coandă, pe 29 iunie, atunci când au revenit de la turneul final din Italia. Spre surprinderea multora, Mirel Rădoi nu s-a aflat alături de fotbalişti, preferând să meargă într-o vacanţă în Dubai. Tehnicianul de 38 de ani a explicat că nu a vrut să le ia din meritele jucătorilor săi.

Citește și: Șeful DIICOT a făcut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață’

"Auzisem că o să fie foarte multă lume la aeroport şi nu aş fi vrut să apar şi eu, pentru că era momentul jucătorilor. Probabil că s-ar fi întâmplat ca după meciul cu Anglia. Bănuiesc că sunt suporteri care au ţinut cu Steaua şi au început să îmi strige numele şi probabil că dacă s-ar fi întâmplat din nou în aeroport nu mi-ar fi picat bine pentru că m-aş fi simţit jenat în faţa jucătorilor pentru că este în mare parte meritul lor”, a declarat Rădoi, miercuri seară, la TelekomSport.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

Fanii au aşteptat până după ora 2:00 pentru a-şi vedea favoriţii pe aeroport. Jucătorii au rămas uimiţi când au văzut numărul mare de fani. Şi-au scos telefoanele pentru a imortaliza momentele unice, după care au cântat alături de suporteri.

"Susţinerea suporterilor din toată România ne-a făcut să mergem mai departe. Nu ştiu (n.r întrebat ce mesaj are pentru suporterii care n-au ajuns la aeroport), cred că ei au fost mesajul nostru. Ceea ce se întâmplă astăzi este incredibil. Vă mulţumim", a spus George Puşcaş, la Otopeni, după revenirea în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.