Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi a șters pe jos cu lotul CSU Craiova: 'Suntem proştii satului. Ne-am făcut de râs'

eurosport.com
Mirel Rădoi

Tehnicianul CSU, Mirel Rădoi, a răbufnit vineri seară, după meciul cu FC Argeş, scor 0-1, că Universitatea Craiova s-a făcut de râs. El a precizat că dacă “lucrurile se vor duce mai jos” el nu va mai rămâne la echipă, menţionând că preferă să stea doi ani acasă decât să accepte mediocritatea, potrivit News.ro.

“O primă repriză destul de bună din partea noastră. În a doua am crezt că venim cu un ascendent moral pur şi simplu nu mi-am recunoscut echipa. Am intrat pe vârfuri, am crezut că este de ajuns să intrăm pe teren. De acum încolo nu mai trebuie să ne analizeze adversarul. Cel mai uşor cu noi este să joace cu minge lungă de la 80 de metri că sigur le dăm cadouri. Dacă suntem proştii satului aşa o să fim. E greu să înţeleg în momentul ăsta ce ar trebui să fac. Nu avem jucători care să creeze superioritate numerică prin calitate. Şi dacă am fi câştigat nu mă mulţumea. Am luat gol. Ne-am făcut de râs în seara asta. Nu o să accept niciodată situaţia asta, să nu fiu sigur de play-off. Mai bine îmi fac bagajul şi plec. Dacă nu au curajul să încercăm să ne ridicăm, nici eu şi nici eu nu avem ce să căutăm la un club atât de mare”, a spus Rădoi la Digi Sport.

“Nu accept mediocritatea. Prefer să stau acasă doi ani decât să n-am pic de atitudine. În momentul în care lucrurile se vor duce mai jos eu nu voi mai fi în faţa dumneavoastră. Eu să stau pe locul 8-9 cu Craiova nu am cum. În clipa asta îmi vine să îmi iau ghetele să intru şi eu zece minute”, a mai afirmat tehnicianul în conferinţa de presă de după meci.

Formaţia FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52.

În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.