Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi (U Craiova), înaintea partidei cu FC Hermannstad din Cupa României - E un moment al revanşei

eurosport.com
Mirel Rădoi

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat, marţi, că pentru formaţia sa întâlnirea cu FC Hermannstadt din Grupa D a Cupei României reprezintă un moment al revanşei după înfrângerea cu 1-0 din etapa a 8-a a Superligii, potrivit Agerpres.

"Întâlnim din nou Hermannstadt şi chiar dacă e o competiţie diferită pentru noi poate însemna un moment al revanşei. Sunt sigur că atât la ei, cât şi la noi vor apărea schimbări în primul 11. Pe noi ne interesează foarte mult Cupa României, pe ei probabil îi interesează să îşi consolideze locul în primele şase în campionat. Cu siguranţă vom menaja jucători. Avem ceva probleme medicale şi, în plus, trebuie să avem grijă de jucătorii cu foarte multe minute pentru că urmează un meci important la Arad", a spus tehnicianul într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Referitor la noul format cu grupe al Cupei României, Rădoi a menţionat că şi-ar fi dorit ca Universitatea Craiova să joace măcar un meci pe teren propriu.

"Noul format al Cupei e mult mai interesant şi s-ar putea ca media de spectatori să fie mai mare. Dar din punctul de vedere al echipei, e puţin ciudat formatul. Pentru că sunt 6 în grupă şi să ai 5 meciuri, fiecare cu fiecare, avem doar 3 şi nu ştim dacă primele două echipe care se califică într-adevăr sunt cele mai bune. Noi ne-am fi dorit măcar o partidă din grupă să o jucăm acasă pentru că suporterii noştri creează o presiune în plus pentru adversar. Dar nu avem ce face, aşa s-a decis şi trebuie să jucăm în deplasare şi să ne calificăm mai departe", a explicat el.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte formaţia FC Hermannstadt, miercuri, de la ora 18:15, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş, într-o partidă contând pentru Grupa D a Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.