Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirela Vaida dă din casă detalii picante despre viața de cuplu. Cum își rezolvă conflictele din căsnicie

Facebook
Mirela Vaida

Mirela Vaida dă din casă detalii picante din viața ei de cuplu. Cum își rezolvă conflictele din căsnicie

Mirela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida, au un program extrem de încărcat, așa că cei doi sunt de multe ori puși în situația de a petrece foarte puțin timp împreună. De cele mai multe ori, momentele lor împreună se rezumă la minutele petrecute la micul dejun și la drumul pe care trebuie să îl facă pentru a-i duce pe cei mici la școală, pentru că fiecare adoarme pe unde apucă, informează romaniatv.net.

Într-un podcast găzduit de Valentin Sanfira, Mirela Vaida a mărturisit că, din cauza programului lor încărcat, se întâmplă să doarmă separat de soțul său și să se întâlnească doar dimineața devreme, atunci când își duc copiii la școală. Cu toate acestea, Mirela și Alexandru își fac timp să petreacă împreună atunci când programul lor o permite.

Cum își rezolvă Mirela Vaida și soțul ei, Alexadru, conflictele din căsnicie

Povestea de dragoste dintre Mirela și Alexandru Vaida a început în urmă cu mai bine de 10 ani. Invitată în podcastul lui Valentin Sanfira, prezentatoarea de la „Acces Direct’ a făcut câteva declarații despre căsnicia ei și a recunoscut că venirea pe lume a copiilor a produs multe schimbări. Cei doi soți au un program extrem de încărcat, așa că sunt de multe ori puși în situația de a petrece puțin timp împreună.

În contextul tragediei prin care a trecut Dana Roba, Mirela Vaida a făcut câteva declarații despre conflictele și momentele tensionate din mariajul ei. Prezentatoarea TV s-a descris ca fiind o fire vulcanică, însă, la polul opus, Alexandru Vaida este cel care aplanează conflictele și caută soluții pentru problemele din viața de cuplu.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Mirela Vaida a tras un semnal de alarmă privind violența împotriva femeilor, având în vedere cazul dramatic al Danei Roba. Când vine vorba despre conflictele din mariajul ei, prezentatoarea TV a susținut că ea este o fire mai temperamentală, însă soțul ei, Alexandru Vaida, este mai calm și încearcă să înăbușe tensiunile. Mirela Vaida este de părere că echilibrul din căsnicia lor este dat tocmai de caracterele diferite.

„De aia facem noi casă, că dacă era unu ca mine, doamne ferește! Pleacă, tace și pleacă, e și frustrant că n-am cu cine să mă cert. La un moment dat mă cert singură, zic ce zic și îmi trece, ce să fac?! Și vine și el la o bucată de vreme și mă întreabă: „Te-ai mai liniștit, pot să te ajut cu ceva?’, a dezvăluit Mirela Vaida.

În urmă cu ceva timp, Mirela Vaida spunea că le-a interzis celor trei copii să urmărească emisiunea pe care o prezintă. Prezentatoarea TV este de părere că formatul nu este potrivit pentru Carla, Vladimir și Tudor.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desen care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus.

Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei’, a spus Mirel Vaida, conform Spectacola.ro.

Mirela Vaida este o mamă mândră care încurajează pasiunile fiecărui membru al familiei sale. De exemplu, fetița sa este pasionată de pian și își dedica mult timp studiului instrumentului muzical. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Mirela Vaida a declarat că își dorește ca fiecare membru al familiei să își urmeze pasiunile, deoarece sunt importante pentru dezvoltarea și fericirea lor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.