Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mireya Gonzales Alvarez ar urma să semneze cu SCM Râmnicu Vâlcea

wikipedia
Mireya Gonzales

Pentru a fi pregătită la startul acestei competiţii SCM Râmnicu Vâlcea şi-a luat măsuri din timp, având experienţa anilor Oltchim din spate, şi şi-a întărit deja echipa.

Citește și: ALERTĂ Gabriel Tamaș a fost ELIBERAT, dar rămâne în AREST la domiciliu: Primele cuvinte, după o săptămână de PUȘCĂRIE - VIDEO

Conform informaţiilor ProSport, clubul din Zăvoi a discutat cu mai multe jucătoare care îndeplinesc criteriile de valoare impune de FR de Handbal. Iar prima străină despre care au apărut deja informaţii că va ajunge din vară la SCM ar fi Mireya Gonzales Alvarez, un inter dreapta care joacă la Siofok, prezentă cu Gyor în 2018 în turneul Final Four al Ligii Campionilor, relatează Mediafax.

Informaţia circulă deja în Ungaria, dar nu este deocamdată confirmată de liderul Ligii Naţionale.

”Nu pot să vă dau nicio informaţie. Suntem încă în plină competiţie. Abia la terminarea sezonului vom anunţa echipa pentru următorul an competiţional”, ne-a declarat Florin Verigeanu, preşedintele echipei SCM.

Dacă Vâlcea se fereşte deocamdată să-şi anunţe transferurile, astfel încât să ţină toată echipa conectată până la finalul sezonului, în tentativa de a câştiga titlul în bătălia cu CSM Bucureşti, în schimb, campioana en-titre a oficializat deja nouă achiziţii, este adevărat, multe vehiculate înainte: Nora Mok, Denisa Dedu, Crina Pintea, Carmen Martin, Linnea Torstensson, Gabriela Perianu, Itana Grbic, Laura Chiper, Andrea Klikovac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.