Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Gabriel Tamaș a fost ELIBERAT, dar rămâne în AREST la domiciliu: Primele cuvinte, după o săptămână de PUȘCĂRIE - VIDEO

Gabriel Tamaş

Judecătorul tribunalului din Lod a decis, luni, eliberarea din închisoare a fundaşului Gabriel Tamaş, reţinut în urmă cu şase zile, după ce a fost suprins băut la volan, informează sport1.co.il.

Tamaş a fost plasat în arest la domiciliu, i s-a reţinut permisul de conducere până la finalizarea procedurilor şi nu are voie să părsească Israelul.

Citește și: Olguța Vasilescu îl torpilează pe Klaus Iohannis! Atac fără precedent

"Nu vreau să vorbesc despre caz. Mulțumesc avocaților pentru sprijin și pentru ce au făcut. Cred că a fost un caz dificiel, ei au încercat ceva, dar nu a mers. Ei vor explica totul. Le mulțumesc fanilor, familiei mei. Vreau să le mulţumesc foarte mult gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar nu cred că trebuia să fiu băgat în asta, dar aceasta este viaţa", a spus Tamaş, potrvit one.co.il.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul expirat).

Citește și: Rareș Bogdan, analiză la sânge: De unde vine pericolul suprem pentru Liviu Dragnea – Cine i-ar putea fura votanții

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.