Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare-bombă a europarlamentarilor români: Miniștrii de Interne din Austria și Olanda, audiați în Comisia de Drepturi și Libertăți din PE

facebook.com
parlamentul european

Europarlamentarii romîni au găsit o nouă soluție pentru a pune presiune pe Austria si Olanda. Oficialii îi aduc în Parlamentul European pe miniștrii de Interne ai celor două țări, anunță Antena 3 CNN.

După ce europarlamentarul Eugen Tomac a anunțat că atacă la Curtea Europeană de Justiție decizia consiliuului JAI din decembrie, prin care României și Bulgariei le-a fost refuzată aderarea la spațiul Schengen, europarlamentarii români au semnat o solicitare către conducerea comisiei de Drepturi, Libertăți și Afaceri Interne din parlament pentru a-i chema la audieri pe cei doi miniștri.

Când ar putea avea loc audierile

Europarlamentarii români, printre care Eugen Tomac, Rareș Bogdan și Victor Negrescu, vor să îi oblige pe cei doi miniștri să explice clar care au fost motivele pentru care au votat împotriva aderării Romîniei și Bulgariei.

Dacă vor ști clar care sunt argumentele, autoritățile din România și Bulgaria vor putea lua măsuri pentru a îndrepta situația. Audierea ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare, dacă nu, cel mai târziu la începutul lunii martie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.