Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ULTIMA ORĂ a conducerii DNA - Se cere revocarea lui Lucian Onea. Alți trei procurori și-au dat demisia

sigla dna

Conducerea DNA cere CSM revocarea din functie a procurorului Lucian Onea, fost sef al DNA Ploiesti, cercetat penal. Alti trei procurori de la DNA Ploiesti, Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu si Răileanu Elena Cerasela, si-au dat demisia.

"La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA, a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.
De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori:
- Deaconu Giluela,
- Savu Alfred Virgiliu,
- Răileanu Elena Cerasela", transmite DNA.

Mai multi procurori de la DNA Ploiesti au fost citati astazi la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie in dosarul in care sunt cercetati Lucian Onea si Mircea Negulescu. Potrivit unor informatii neconfirmate oficial, ancheta ar urma sa se extinda.

Citeste si Gheorghe Stan, candidat la Secția de Investigare a Magistraților: Am dezavuat campaniile televizate, în care învinuiții au fost filmați în direct

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.