Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ultimă oră la Tel Drum: Cine sunt cei cinci acționari ai firmei! Numele lor au fost înscrise la Registrul Comerțului

tel drum

Modificare majoră la Tel Drum! Firma a înscris la Registrul Comerțului numele actionarilor săi, după ce, până de curând, firma era deținută prin acțiuni la purtător, și in spatiul public circulau acuzații că firma aparține șefului PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit noilor date de la ONRC obtinute de HotNews.ro, actionarii Tel Drum sunt Petre Pitis, cu 54%, Dobrescu Liviu Lucian, cu 44% si inca trei persoane, care detin cate 0,665%: Neda Florea, Panaitov Marilena si Costache Mirela.

Citește și: Premierul Tudose, atac din Parlament la adresa contestatarilor: 'Călăreţi ai Apocalipsei se îngrămădeau să ne vestească sfârşitul'

Datele de la Registrul Comertului arata ca Mircea Visan este imputernicit sa semneze in numele si pentru societatea Tel Drum.

Pe 13 noiembrie, DNA a inceput urmarirea penala in Dosarul Tel Drum fata de mai multe persoane, printre care Liviu Dragnea, Fiscuci Marian fost actionar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA, Pitis Petre si Neda Florea.

Citește și: Un șef din SRI, implicat într-un accident mortal: Ofițerul este cercetat penal, după ce ar fi condus sub influența alcoolului

De asemenea, lunea trecuta DNA a anunțat ca firma Tel Drum si doi reprezentanti ai sai, Petre Pitis (actionar majoritar si director general) si imputernicitul Mircea Visan au fost pusi sub urmarire penala pentru frauda cu fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.