Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare neașteptată pe eșicherul politic! Încă patru primari din Teleorman au trecut la PSD

stiripesurse.ro
Adrian Gâdea

Mișcare neașteptată pe eșicherul politic! Încă patru primari din Teleorman au trecut la PSD. Trei de la PNL și singurul primar USR au anunțat că vor candida din partea PSD la alegerile locale in judetul Teleorman

Conform unor surse politice, astazi încă patru primari din Teleorman, membri ai PNL și USR, au anunțat că se mută la PSD. Potrivit surselor noastre, Chisac Cristian, primarul comunei Bragadiru, Gherghe Sorin, primarul Comunei Brinceni, Lucian Stoicea, primarul comunei Ciuperceni, toți trei de la PNL Teleorman și Marius Stanciu, primarul comunei Draganesti de Vede, singurul primar USR din Teleorman au participat la o întâlnire de lucru organizată de președintele PSD Teleorman, Adrian Gadea privind proiectele finantate din FE și PNRR ce urmează a se deschide în perioada următoare. În cadrul acestei întâlniri, cei patru primari au anuntat ca vor candida din partea PSD la alegerile din 09 iunie. Printre motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt transparența, profesionalismul, corectitudinea și sprijinul acordat tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică, în toată această perioadă de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gadea .

Este important ca aleșii locali să-și asume responsabilitatea pentru deciziile lor și să acționeze în interesul comun al comunității, indiferent de culoarea politică a partidului din care fac parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.