Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări de trupe la Alpine: Echipa franceză de Formula 1 a anunțat schimbări organizatorice, după eșecul din MP de la Bahrain

Formula1.com
Formula 1

Alpine va face "schimbări organizatorice" odată cu numirea a trei noi directori tehnici, după un prim Mare Premiu din acest an cu rezultate slabe, în Bahrain, şi un sezon 2023 ratat, a anunţat luni echipa franceză de Formula 1, citată de AFP.

"Noi am decis să facem schimbări organizatorice pentru că vedem în mod clar că nu suntem acolo unde vrem să fim sau unde trebuie să fim în ceea ce priveşte performanţa", a declarat şeful Alpine, Bruno Famin, într-un comunicat.

După un sezon 2023 încheiat pe locul 6 în clasamentul constructorilor, marca din grupul Renault i-a văzut sâmbătă pe cei doi piloţi ai săi, francezii Esteban Ocon şi Pierre Gasly, terminând pe locul 17, respectiv 18, la MP al Bahrainului.

"Echipa anunţă numirile lui Joe Burnell ca director tehnic (inginerie), David Wheater ca director tehnic (aerodinamică) şi Ciaron Pilbeam ca director tehnic (performanţă)", a scris Alpine.

Pentru a reuşi din nou clasări în primele locuri, Alpine a făcut deja schimbări substanţiale înainte de startul sezonului suspensiile, cinematica sau aerodinamica.

"Această nouă structură pe trei piloni cu trei directori tehnici, fiecare specializat în domenii diferite, va duce la o muncă mai bună şi o mai bună colaborare în domeniile noastre tehnice, pentru a contribui la performanţele uzinelor noastre pe pistă", a subliniat Bruno Famin.

Următorul Mare Premiu, la Jeddah, în Arabia Saudită, va avea loc sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.