Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune dificilă pentru salvamontiștii din Gorj: Trebuie să salveze de pe munte o persoană cu probleme medicale

someseanul.ro
salvamont

Salvamontiștii din Gorj încearcă să salveze o persoană cu probleme medicale care se află într-o zonă montană. Misiunea este dificilă din cauza întunericului și a zăpezii.

Misiunea se desfășoară duminică noaptea în Masivul Parâng. O persoană cu probleme medicale a solicitat ajutorul Salvamont. Zona este greu accesibilă și la mare distanță de locul în care poate ajunge ambulanța. De aceea, salvatorii estimează că misiunea se va întinde pe parcursul nopții, potrivit mediafax.ro.

Citește și: CTP: ‘Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Este finanțist și stăpânește această meserie’

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor și transportul unei persoane cu afecțiuni medicale aflata în zona de conace din Plaiul Bumbestilor, masivul Parâng. Accesul în zona se face doar pedestru, zăpadă este destul de mare, locația este izolata și aflată la distanță mare de locul în care poate ajunge ambulanța Salvamont care va prelua persoana cu probleme, elemente ce vor face ca acțiunea să fie dificilă și să se prelungească mult în noapte”, au anunțat reprezentanții Salvamont Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.