Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune dramatică de salvare în Spania: 100 de oameni se chinuie de 40 de ore să-l salveze pe un copil căzut într-o fântână

chicagotribune.com
salvare politie

Peste 100 de oameni încearcă să îl salveze pe băiatul care a căzut într-o fântână îngustă, în sudul Spaniei. Operaţiunea de salvare se desfăşoară de peste 40 de ore, informează Mediafax.

Mai mult de 100 de pompieri şi angajaţi ai echipajelor de urgenţă din sudul Spaniei, continuă misiunea de salvare a copilului aflat într-o fântână îngustă şi foarte adâncă, conform publicaţiei britanice, The Mirror.

Salvatorii nu au reuşit până acum să intre în fântână, din cauza dimensiunilor foarte mici. Aceasta are un diametru de 25 de centimetri, iar adâncimea este de mai mult de 100 de metri.

S-au încercat deja trei metode diferite de a ajunge la băiat, dar autorităţile locale au spus că fântâna nu se poate aborda altfel fără a-i afecta structura.

Conform salvatorilor, băiatul, în vârstă de doi ani, a căzut în fântână duminică, după ce s-a îndepărtat de părinţii lui. Familia se afla într-o zonă muntoasă, în apropierea oraşului Totalan, din provincia Malaga. Copilul a ţipat la început, dar nu a mai fost auzit de foarte mult timp.

Gaura, care este prea îngustă pentru un adult, a fost creată în urmă cu o lună şi nu fusese acoperită cu echipamente de protecţie, conform presei locale.

Citește și:  Poliția din Madrid a arestat o persoană, într-o acțiune antiteroristă în care au fost implicați 100 de polițiști

Purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile, Bernardo Molto, a spus pentru un post de televiziune spaniol, că autorităţile se concentrează acum pe folosirea unor echipamente sofisticate pentru „a lărgi” fântâna. De asemenea, pompierii sapă tuneluri noi pentru a ajunge în locul unde se află băiatul.

Întrebat dacă se ştie din ce motive a dispărut băiatul, Molto le-a spus jurnaliştilor că „priorităţile autorităţilor sunt căutarea, localizarea şi salvarea băiatului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.