DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Misiune umanitară a ARI Italia “SOS România” înainte de sfintele sărbători pascale!

cadouri copii
Membrii Asociației Românilor din Italia și ai Academiei de Televiziune si Cinematografie “Studiourile Buftea” au organizat vineri, 16 aprilie a.c. distribuția cadourilor în Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei" din Ploieşti. De această dată, cadourile au fost pregătite cu multă dragoste și solidaritate de către copiii care frecventează cursurile academiei studiourile Buftea și copii din Italia a căror părinți sunt membri ARI. Sub egida ,,copii pentru copii'' a fost demarată această colaborare între cele două instituții, parteneriat care are ca și obiectiv dezvoltarea unor programe de formare și pentru copii români din Italia care vor reveni ulterior în țară.
-
,,Întâlnirea cu minunații copii din Centrul Sfântul Andrei din Ploiești reprezintă o continuitate și o tradiție pentru noi. Datorită restricțiilor COVID-19, anul acesta nu am putut îmbrățișa copiii dar în schimb am trăit emoții enorm de mari datorită faptului că aceste cadouri (jucării, rechizite școlare, dulciuri, îmbrăcăminte, bunuri) au fost pregătite de alți copii; mi-am imaginat câtă dragoste a fost pusă în aceste cadouri de către cei care le-au pregătit, fiind dăruite unor copii a căror soartă nu a fost prea generoasă,, a declarat președintele Asociației Românilor din Italia, Eugen Terteleac.
Voluntar ARI pentru o zi al acestei acțiuni este decernat doamnei Laura Moagher, senator ales de către prahoveni în Parlamentul României. Totodată, domnului Vlad Ionescu, președinte al Academiei de Film, Teatru si Televiziune “Studiourile Buftea îi acord cu mare plăcere titlul de „membru de onoare” al Asociației Românilor din Italia.
-
Reînnoim apelul către românii de pretutindeni de a continua să fie solidari cu cei care au nevoie și în același timp, ne dorim ca prin intermediul acestor acțiuni să fim un exemplu de urmat, alăturându-se  inițiativei câți mai mulți membri ARI și români din Italia.
Nu în ultimul rând, mulțumim pe această cale celor care au susținut și susțin în continuare aceste acțiuni: în primul rând, mulțumesc membrilor ARI, mulțumesc familie Blendea, familiei Bellucci, prietenilor italieni Ignazio și Giuseppe, vicepreședintelui CCIRO Italia - Cornel Dinu, firmei de transport Elephant Moving. Sursa Asociația Românilor din Italia

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.