Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiunea de căutare a celor două fete din Isaccea, dispărute în Dunăre, a fost reluată

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, sprijiniţi de colegii din judeţul Constanţa, au reluat, miercuri dimineaţă, misiunea de căutare în Dunăre a celor două minore din oraşul Isaccea care au dispărut luni după-amiază în apele fluviului.

Cele două fete, cu vârste de 11 şi 12 ani, se plimbau pe malul Dunării, atunci când cea mai mică dintre ele ar fi alunecat şi ar fi căzut în apă, iar cealaltă ar fi intrat după ea să o scoată la mal.

Misiunea de căutare a celor două fete a început în jurul orei 16,10, după ce o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar scafandrii ISU Brăila au venit luni seara în sprijinul colegilor din judeţul Tulcea.

Căutările au continuat a doua zi, fiind suspendate după lăsarea întunericului.

Potrivit ISU Delta, operaţiunile de căutare se efectuează în zona în care au fost văzute pentru ultima oară şi cu ambarcaţiunea pe o zonă de până la un kilometru în aval.

Pentru căutarea celor două fete ISU Delta a alocat şapte subofiţeri, dintre care doi scafandri, o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Constanţa a repartizat pentru această misiune doi subofiţeri scafandri, cu o autospecială de transport scafandri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.