Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursul Miss Universe la costume a fost câștigat de Ucraina: galerie foto cu 'războinca luminii', inspirată de Arhanghelul Mihail

Victoria Apanasenko a reprezentat Ucraina la concursul "Miss Univers" și a câștigat la categoria „Cel mai bun costum național” în fața altor 82 de concurente, conform deciziei publicului votant. Ea a apărut pe scenă în costumul național „Războinicul luminii", care a cucerit imediat publicul.

Apanasenko a menționat că o astfel de recunoaștere din partea fanilor concursului a fost importantă pentru ea, deoarece cu acest costum a vrut să transmită ceea ce se întâmplă acum în Ucraina natală, că „suntem forțați să luptăm împotriva agresiunii Rusiei”, relatează presa de la Kiev.

Sursa de inspirație este imaginea Arhanghelului Mihail, „care apără Ucraina cu o sabie în mână”, arată presa ucraineană.  "Acest costum este inima și sufletul meu. Acestea sunt lacrimi de fericire. Pentru prima dată în istoria Miss Universe, Ucraina a câștigat premiul principal pentru costumul național", a precizat Apanasenko pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.