Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul bugetului 'hrana pentru animalele' de la Cotroceni, spulberat. Cine papa banii

pupitru cotroceni

Inca de saptamana trecuta presa a dezvaluit ca o parte din bugetul Administratiei prezidentiale este destinat 'hranei pentru animale'. S-au facut multe speculatii privind animalele care ar trebui hranite la Cotroceni.

Lamuririle au venit sambata in cadrul Comisiei de Buget care a audiat un consilier de stat de la Cotroceni in legatura cu bugetul presedintiei. Acesta a fost rugat sa explice exact care sunt animalele hranite din banii de la buget. Se pare ca este vorba despre niste pesti.

"Raspunsul este foarte simplu - complexul Cotroceni are un sistem de udat ornamental, un parau si 4 lacuri, acestea contin pesti, hrana este destinata pestilor din lacul respectiv.

In 2015 s-au consumat aproximativ 2000 de lei cu aceasta hrana si in anul urmator putem lua acelasi reper. E o chestiune de administrare a patrimoniului pe care il avem acolo", a explicat consilierul de stat.

Deputatul Gheorghe Ialomitianu s-a amuzat pe aceasta tema si l-a intrebat - "Pestii sunt inregistrati in contabilitate nu?".

Guvernul alocă mai mulţi bani instituţiilor politice în 2016. Bugetul pe care îl va avea la dispoziţie preşedintele României creşte cu 40%, iar printre achiziţiile pe care le va face Administraţia Prezidenţială se numără şi câteva autoturisme.

Administrația Prezidențială își propune ca în 2016 să reabiliteze clădirea corpului administrativ din Palatul Cotroceni, să reamenajeze parcul de acolo și să modernizeze parcul auto. În bugetul pentru Președinției sunt prinși bani și pentru deplasările externe, acestea insa au scazut cu 11%.

Bugetul Administratiei prezidentiale a fost aprobat de Comisia de Buget.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.