Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitică Dragomir NU renunță mandatul de consilier general! Gabriela Firea vine cu precizări: 'a semnat o adeziune, fiindcă altfel nu putea fi pe listă'

gabrielafirea.eu
Gabriela Firea

Toate listele de candidaţi la alegerile locale pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid, deci nu se poate vorbi decât "în aceşti termeni", a declarat, vineri, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

"Toate listele conţin persoane care au semnat o adeziune pentru formaţiunea respectivă. Deci nu putem să vorbim decât în aceşti termeni. Dacă ni se va solicita acest lucru (eliminarea de pe listă - n.r.), vom discuta la momentul potrivit, până acum nu s-a solicitat, în ciuda ştirilor pe surse pe care le văd prin ziare. Dar, m-am obişnuit cu ştiri pe surse care nu se confirmă în realitate", a afirmat Firea, la sediul central al PSD, înaintea unei şedinţe a conducerii partidului cu organizaţia Bucureşti.

Bulgaria, criticată de Parlamentul European pentru deficienţe în privinţa statului de drept! La Sofia, protestatarii au salutat adoptarea rezoluţiei


Întrebată dacă Mitică Dragomir respectă criteriile de integritate ale partidului, ea a susţinut că la momentul includerii acestuia pe lista de consilieri municipali "nu a făcut nimeni niciun comentariu" şi a adăugat că trebuie văzut dacă există o excludere, pentru că el "a semnat o adeziune, fiindcă altfel nu putea fi pe listă".

"La momentul respectiv nimeni nu a făcut niciun comentariu legat de acest subiect. Dacă se va face o astfel de discuţie, bineînţeles că vom analiza şi vom lua toate măsurile. Colegii de la PSD Bucureşti fireşte că au cunoscut-o (lista - n.r.), iar de la conducerea centrală noi am primit, şi mi se are şi normal să fie aşa şi aplaud acest lucru că nu mai e ca pe timpuri să se impună totul de la conducerea naţională, (...) posibilitatea să decidem asupra consilierilor în forurile statutare de la Municipiul Bucureşti", a precizat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.