Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miting de susținere pentru familia Bodnariu, organizat la Târgoviște

Familia-Bodnariu

Un miting de solidaritate cu familia Bodnariu a avut loc sâmbătă în piața Mihai Viteazu din Târgoviște. Mitingul a fost organizat de bisericile Penticostală, Baptistă și Evanghelică, reunind aproximativ 500 de persoane.

Deși tema principală a mitingului a fost aceea de susținere a familiei Bodnariu, manifestanții au militat și pentru schimbarea Constituției, în sensul definirii familiei drept uniune între un bărbat și o femeie.

„Vă felicit pentru că orașul dumneavoastră, capitală de județ, s-a alăturat multor altor orașe ale țării și multor alte orașe din alte țări europene sau din SUA (...) și demonstrează solidaritate în jurul unei cauze atât de importante: cauza familiei creștine. Este, pe de o parte, foarte important să fim alături de familia Bodnariu, de familia Nan și, din păcate, de multe alte familii de români sau familii mixte aflate în suferințe, dar cred, și asta am simțit-o mai de multă vreme, cred că e vorba de mai mult decât atât, nu e vorba doar de cauza unei familii sau a alteia, este vorba de o cauză mult mai serioasă, este vorba de o bătălie, care este foarte dură în clipa de față, o bătălie care se duce împotriva familiei creștine și o bătălie în care nu trebuie să stăm deoparte”, a afirmat senatorul Titus Corlățean, prezent la eveniment, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.