Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mititelu își reface echipa în Liga a 4-a: Ce foste vedete își pregătesc revenirea în Bănie

Adrian Mititelu

FC U Craiova, echipa din Liga a 4-a finanțată de Adrian Mititelu, începe să atragă din ce în ce mai mulți foști jucători în proiect.

După fundașul dreapta Ovidiu Dănănae, cel care a semnat săptămâna trecută cu Știința, și Robert Săceanu, aflat în organigrama clubului, alți doi foști fotbaliști își pregătesc revenirea la clubul la care s-au consacrat.

Este vorba despre atacanții Mihai Dina (31 de ani) și Florin Costea (32 de ani), cei care evoluează acum în Liga a doua din Cipru, la formația Othellos Athienou, anunță gsp.ro.

Citește și: Vești bune pentru giuleșteni: S-a stabilit când va avea loc prima licitație pentru palmaresul Rapidului! Cine ar putea participa

Dina a postat recent o fotografie pe facebook, alături de prietenul său Costea, dintr-un meci în care cei doi evoluau împreună la Universitatea. Descrierea a fost una extrem de sugestivă: "Next stop" (Următoarea oprire).

"Nu am treabă cu CSU Craiova. E frumos că face investiții, dar diferența se vede pe stadion. Adică, cine e echipa mai iubită. Sincer, mi-ar plăcea mult de tot să revin la Craiova, împreună cu ceilalți colegi ai mei", a declarat Mihai Dina, conform arenavalceana.ro

Cel mai probabil, cei doi se vor întoarce la "Campioana unei mari iubiri" într-unul din sezoanele viitoare, când FC U Craiova speră că se va regăsi în ligile superioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.