Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolia Banatului a strâns 50.000 lei pentru spitalul 'Louis Țurcanu' din Timișoara

cruce

Mitropolia Banatului a strâns 50.000 lei pentru spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, anunță Centrul Eparhial printr-un comunicat de presă. Fondurile provin din partea instituțiilor bisericești, a preoților și a credincioșilor eparhiei care s-au alăturat campaniei filantropice iniţiată de Asociația „Salvați copiii”, filiala Timișoara.

„La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, campania de strângere de fonduri s-a extins și în cuprinsul Arhiepiscopiei Timișoarei, la protopopiate, parohii, inclusiv la catedrala mitropolitană și la bisericile din orașul de reședință al Mitropoliei Banatului. Prezent în două duminici din luna februarie la catedrala mitropolitană, ierarhul timișorean a prezentat credincioșilor această acțiune filantropică, care s-a soldat cu colectarea a importante fonduri”, se menţionează în comunicatul de presă,

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’

Suma a fost virată în contul Asociației „Salvați copiii” și va fi folosită pentru cei aproximativ 20.000 de copii tratați anual în Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, cea mai importantă unitate spitalicească pediatrică din vestul țării.

„Dăm slavă lui Dumnezeu pentru ajutor și mulțumim preoților, sponsorilor și credincioșilor care frecventează catedrala mitropolitană și bisericile noastre, pentru jertfa și donațiile făcute din dragoste față de copiii aflați în suferință, la căpătâiul cărora sunt mamele înlăcrimate, rugându-se Domnului Hristos și Maicii Domnului pentru sănătatea lor”, precizează oficialii de la mitropolie.

Donațiile sunt deschise în continuare pentru cei care doresc să sprijine strângerea de fonduri:

Organizația Salvați Copiii, Filiala Timișoara: RO30RNCB0249049269910001

Arhiepiscopia Timișoarei: RO24BTRLRONCRT00P2253602

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.