Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi reia Programul educațional 'Cercetându-ți credința!'

s1.1zoom.me
america sua

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi anunță că se reia Programul educațional „Cercetându-ți credința!”. Programul constă într-o serie de întâlniri de studiu și cateheze, care au loc în mediul virtual în fiecare zi de joi, începând cu ora 19:00 EDT (ora Coastei de Est a SUA).

I. În prima joi a fiecărei luni, Pr. Dr. John Downie de la parohia „Sf. Mihail” din Southbridge MA va susține un program de studiu biblic în limba engleză despre cartea Apocalipsei – pe ZOOM.

II. În a doua joi din fiecare lună mai mulți preoți din Mitropolia celor două Americi vor susține cateheze din tematica programului catehetic „Calea” – pe ZOOM.

III. În a treia joi din lună, Părintele Protosinghel Ieremia Berbec, starețul Mănăstirii „Sfântul Dimitrie cel Nou” din Middletown, NY, susține o seară duhovnicească pe pagina de YouTube a mănăstirii. Seara duhovnicească va avea două părți: o scurtă introducere/prezentare a temei, urmată de un dialog cu întrebări și răspunsuri. Nu este nevoie de înscriere.

IV. În a patra joi a a fiecărei luni, Pr. Ștefan Drăgoi de la parohia „Sf. Maria” din Norfolk, Virginia va susține un program de studiu biblic în limba română, pornind de la Sfânta Evanghelie a Sfântului Apostol și Evanghelist Matei – pe ZOOM, conform basilica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.