Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolit, mesaj în faţa a ZECI DE MII de oameni după SCANDALURILE care au zguduit Biserica: 'Nu e mai puţin sfântă'

biserica

Derapajele preoţilor "care calcă pe de lături" nu înseamnă că Biserica este mai puţin sfântă, spune mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ. ”Biserica rămâne coloana vertebrală a neamului acestuia, pe care unii vor să o dărâme”, adaugă ierarhul, potrivit MEDIAFAX.

IPS Andrei Andreicuţ a spus, marţi, în predica ţinută la slujba de Liturghie de la Mănăstirea Nicula, că Dumnezeu a creat lumea ca oamenii să se bucure de ea, nu să o distrugă.

”Îi cerem Maicii Domnului să pună pace în lume, ne îngrijorează această tensiune care există între Coreea de Nord şi SUA pentru că Dumnezeu a creat această lume frumoasă şi ne-a pus-o la dispoziţie ca să ne bucurăm de ea, nu ca să o distrugem”, a spus mitropolitul Clujului.

Citeşte şi: VIDEO - Klaus Iohannis, mesaj EMOŢIONANT de Ziua Marinei. 'Sfânta Fecioara Maria să vă ocrotească şi să vă însoţească oriunde unde aţi fi'

Pe de altă parte, IPS Andrei Andreicuţ a vorbit despre cei care vor să fie trecut în Constituţie faptul că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.

”Îl mărturisesc pe Domnul Isus Hristos şi pe Maica Domnului şi cei care fac parte din Coaliţia pentru Familie şi care insistă să fie trecut în Constituţie faptul că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie şi din copilaşii lor. Fără a fi inchizitoriali şi a le vrea răul altora, care doresc să aleagă un alt mod de trai, Dumnezeu ne dă libertate absolută, dar cei care fac parte din Coaliţia pentru Familie pledează pentru normalitate. Ar putea zice cineva . E adevărat. PF Daniel şi-a cerut iertare pentru aceste derapaje de la calea morală a unor clerici, dar prin asta nu înseamnă că Biserica este mai puţin sfântă. Biserica rămâne sfântă, este coloana vertebrală a neamului acestuia, pe care unii vor să o dărâme. Dar nu o vor dărâma, nici porţile Iadului nu o vor dărâma”, a spus IPS Andrei Andreicuţ.

La slujba de Liturghie oficiată, marţi, de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Andrei Andreicuţ, au asistat peste 27.000 de pelerini, veniţi la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului pentru a se ruga la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria de la Mănăstirea Nicula.

La slujbă au mai fost prezenţi mitropolitul Luca, de Zaporozhye şi Melitopol din Ucraina, mitropolitul Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale, care a venit de la Paris, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Aradului, Emilian Crişan, dar şi oficialităţi locale şi judeţene.

Citeşte şi: Mişcare de ULTIMA ORĂ: Cum ar putea deveni Dacian Ciolos liderul unui partid parlamentar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.