Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Banatului: 'Dumnezeu să-i întărească pe toți oamenii de știință care stau de veghe în laboratoarele lor pentru a aduce mângâiere lumii'

mitropolitul banatului selejan

Mii de timişoreni au fost sâmbătă seara să ia lumină de la Catedrala Mitropolitană, după ce anul trecut ÎPS Ioan și soborul de preoți au oficiat slujba într-o piață goală.

"Iată vin din îndepărtata Indie vești cât se poate de cutremurătoare – 400.000 de oameni într-o zi mușcați de acest veninos șarpe. În părțile noastre, lucrurile au început să se liniștească și să fim în noaptea asta împreună pentru că în urmă cu un an eram singur pe treptele acestei catedrale, dar știu că, cu sufletele, ați fost aici, lângă noi și lângă Hristos", le-a spus ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului, de pe treptele catedralei credincioșilor, potrivit pressalert.ro.

Mitropolitul nu a uitat să le amintească despre pandemia de coronovirus şi a transmis un mesaj inclusiv despre oamenii de ştiinţă care lucrează la vaccinuri.

"Dumnezeu să-i mângâie pe frații noștri care acum sunt în spitale, în suferințe sau pe cei de la casele lor. Dumnezeu să-i întărească și să le trimită raza mângâierii acolo unde sunt. Dumnezeu să-i întărească și pe medici și pe tot personalul medical care în noaptea aceasta stă de strajă la căpătâiul maicii mele, a fraților mei, a fraților și părinților dumneavoastră. Doamne, îndură-te, mângâie-i și pe ei. Dumnezeu să-i întărească pe toți oamenii de știință care, de un an de zile, stau de veghe în laboratoarele lor pentru a aduce mângâiere lumii", a mai afirmat ÎPS Ioan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.