Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Laurenţiu: 'Învăţăm de la Sfântul Arhidiacon Ştefan că viaţa noastră trebuie să fie o mărturisire a lui Hristos'

www.mediafax.ro
Sfântul Ștefan

„Învăţăm de la Sfântul Arhidiacon Ştefan că viaţa noastră trebuie să fie o mărturisire a lui Hristos”, a spus Mitropolitul Laurenţiu în a treia zi de Crăciun.

El a vorbit despre importanţa mărturisirii credineţei, mai ales în societatea contemporană, potrivit basilica.ro.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

„Nu trebuie să ieşim pe stradă şi să strigăm, dar nici nu trebuie să ne ascundem şi să fim timizi încât să ne ferim să ne facem semnul Crucii. A-L mărturisi pe Hristos continuu înseamnă a împlini voia Lui prin tot ceea ce facem noi”, a precizat ierarhul în predica rostită la Biserica „Naşterea Domnului” din Sibiu.

Din sobor a făcut parte şi decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu, pr. conf. univ. Daniel Buda.

Credincioşii care au participat la Sfânta Liturghie oficiată de sărbătoarea Sfântului Arhidiacon Ştefan, la Sibiu, au respectat măsurile de siguranţă sanitară impuse de autorităţi pentru a evita infectarea cu virusul Sars-Cov 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.